Jdi na obsah Jdi na menu
 

CVIČENÍ PO PORODU

Poporodní cvičení pro ženy po ukončeném šestinedělí

Kdy: čtvrtek 17:00 - 18:00

Kde: cvičební sál v Nádražní ul. 456, Pelhřimov

Objednání: tel. 777 633 490

Cena: 2400Kč/kurz (kurz je sestaven ze 12 lekcí)

article preview

Cvičení je určeno ženám po porodu, které chtějí vhodnou a jemnou cestou vrátit své tělo minimálně do původní kondice a jsou odhodlané nejen pravidelně docházet na lekce cvičení, ale také se věnovat každodennímu, několikaminutovému cvičení i doma.

Na kurzu se naučíte základy zdravého cvičení, aniž byste své tělo vystavovali rizikovému pohybu, který je nejen bez efektu, ale může vést ke zhoršení potíží a důsledků těhotenství, porodu a špatných stereotypů.

Pokud Vás tedy trápí nefunkční břišní stěna, diastáza, stále vypouklé břicho, potíže s inkontinencí nebo bolesti beder, je kurz poporodního cvičení určený právě Vám, i když už od porodu uběhlo možná i více, než pár měsíců či let.wink 

Cvičení probíhá v malých skupinách, abych měla prostor věnovat se každé zvlášť a kontrolovat správné provedení cviků. Ve velkých skupinách toto není v silách žádného lektora. 

Na lekce není potřeba nic jiného, než pohodlné oblečení, ručník a odhodlání cvičit pomalu, důsledně a pravidelně. Cvičíme bez bot, pomůcky a podložky na cvičení máte k dispozici ;)

 
 


Přihlášení

Kategorie

Facebook


Statistiky

Online: 2
Celkem: 106294
Měsíc: 3117
Den: 103