Jdi na obsah Jdi na menu
 

CVIČENÍ V TĚHOTENSTVÍ

Cvičení pro těhotné od ukončeného 12.týdne

Kdy:   úterý 17:00 - 17:45

Kde:  cvičební sál v Nádražní ul. 456, Pelhřimov

Cena:   160Kč/lekce (hodiny se předplácejí)

Objednání na tel. 777 633 490

Lekce trvá 45 min.

article preview

Pohyb v těhotenství patří mezi základní přípravu ženy k porodu. Pohybový systém je těhotenstvím ovlivněn, dochází ke změnám, ať už vlivem hormonálním či vlivem tělesných změn, které provázejí každou těhotnou. Změna těžiště, pokles nožní klenby, zvětšující se zátěž bederní oblasti, pánevního dna a oslabená břišní stěna sebou nesou potíže, které se mohou velmi nenápadně odrazit v průběhu porodu. Nedostatek vhodného pohybu a chůze, časté a nesprávné sezení či špatný vzorec dýchání může způsobit změny a bolestivé stavy, jejichž důsledky se podepíší nejen na vašem těle, ale bohužel i na porodu. Cvičení pro těhotné je sestaveno tak, aby se těmto stavům předcházelo či se tělu prospěšným pohybem zmírnily či odstranily vznikající potíže a tím bylo vaše tělo lépe připraveno na porod.

Cvičení v těhotenství není vhodné v případě rizikového těhotenství či některých zdravotních potíží (vysoký krevní tlak, nízko uložená placenta, krvácení, nedostatečnost děložního hrdla, opakované potraty a předčasný porod v anamnéze). Vždy je hodná konzultace s vaším lékařem.

Cvičení probíhá v malých skupinách, abych měla prostor věnovat se každé zvlášť a kontrolovat správné provedení cviků. Ve velkých skupinách toto není v silách žádného lektora. 

enlightenedPři přihlášení na těhotenské cvičení a po absolvování jedné lekce se domluvíme, zda chcete pravidelně docházet a v takovém případě předem uhradíte zbývající hodiny do konce daného měsíce. Takto se postupuje i nadále. Na konci měsíce předplatíte hodiny v měsíci následujícím. Pokud na některou předplacenou hodinu nedorazíte, peníze bohužel propadají. V případě, že předem víte, že se některé z hodin účastnit nemůžete, celková částka se o danou lekci při platbě poníží.

V posledním měsíci těhotenství je platba po individuální domluvě!

Na lekce cvičení potřebujete pouze pohodlné oblečení a ručník, ostatní pomůcky jsou vám k dispozici. Cvičíme bez bot ;)

 
 


Přihlášení

Kategorie

Facebook

Facebook


Mail list


Statistiky

Online: 3
Celkem: 103545
Měsíc: 2951
Den: 108