Jdi na obsah Jdi na menu
 

DOPROVOD K PORODU

Individuální péče porodní asistentky 

místo: Porodnice Pelhřimov

cena: 12 000Kč (včetně pohotovosti)

article preview

Psychická pohoda rodící ženy je jedním ze základních pilířů dobrého průběhu porodu. Pocit bezpečí a důvěra v osoby, které o ženu během porodu pečují je bezesporu zásadní. 

Doprovod k porodu nabízím všem ženám, které nechtějí vše ponechat náhodě a k porodu by rády přicházely s jistotou, že budou po celou dobu plně podporovány a bude jim poskytnuta péče, která napomáhá hladkému průběhu porodu. Volba vlastní porodní asistentky přináší jistotu jednotné péče.

Je velmi důležité, aby porodní asistentka a žena ladily a aby došlo k vytvoření důvěrného vztahu. Toto je základní podmínka vytvářející předpoklad pro pozitivní porodní zkušenost nově vznikající rodiny.

Proto jsou důležitá předporodní setkání, ať již v rámci předporodních kurzů či individuální předporodní přípravy, kde poznátejak pracuji s rodící ženou i můj přístup k porodu. Při dalším setkání probereme průběh Vašeho těhotenství, případné potíže, které by mohly mít vliv na porod a domluvíme se na možnostech jejich řešení. Popovídáme si o Vašich představách a případných obavách a sepíšeme tzv. předpříjem. Tato schůzka se již uskuteční na porodním sále, kterým Vás provedu.

Od 39+0 do porodu držím tzv. pohotovost, což je nedílná součást této služby. V době pohotovosti jsem nepřetržitě na telefonu a svůj osobní život si musím zorganizovat tak, abych byla po Vašem zavolání schopna na porodní sál přijet v co nejkratší možné době (cca 1 hod.).

Má práce při porodu spočívá ve vytváření komfortního a bezpečného prostředí. Pro svou práci využívám znalostí fyziologie porodu, které propojuji s metodami podporující přirozený průběh porodu. Každá žena a její rodící se dítě má jiné potřeby, mnohdy stačí pouhé povzbuzení, proto není nutné, aby porodní asistentka na ženu aplikovala vše, čím porodní sál disponuje. Vše je o hledání té nejlepší cesty pro jeden konkrétní porod

K doprovodům jezdím pouze do pelhřimovské porodnice s níž mám pracovní smlouvu.

 

 

 
 


Přihlášení

Kategorie

Facebook

Facebook


Mail list


Statistiky

Online: 5
Celkem: 103672
Měsíc: 2965
Den: 147